Ostoehdot

Toimitustavat

Toimitusajat

Varastossa olevat tuotteet postitetaan 1-2 työpäivän kuluessa.
Tilaustuotteet lähetetään 5-7 päivän kuluessa.

Toimituskulut

Suomessa:

Postnord

Paketit, joiden paino on max 100g. 0.9 €

Paketit, joiden paino on max 250g. 2.4 €

DHL Servicepoint
Paketit, joiden paino on yli 0,25kg.  3.9 €

Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin

1. Hinnat

Emme vastaa mahdollisista painovirheistä. Hintoihin sisältyy arvolisävero 24 % tavaroilla . Toimituskulut ovat 3.90 €.

2. Ostaminen

Ostaessasi Halpalanka.fi verkkokaupasta tilaus vahvistetaan tilausvahvistuksella, joka lähetetään sähköpostilla antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistus muodostuu automaattisesti tietojärjestelmästämme.

3. Toimitus

Halpalanka.fi noudattaa huolellisuutta tilausten vastaanottamisessa ja toimittamisessa. Toimitamme tilauksia Suomeen. Tilaukset toimitetaan lähimpään DHL toimipisteeseen. Toimitusaika on 3-5 päivää.

4. Kuljetustakuu

Jos huomaat paketin vahingoittuneen jo ennen kuin ehdit avata sen, ilmoita siitä siihen toimituspaikkaan, josta noudit pakettisi.

5. Osatoimitus

Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, tilaus voidaan toimittaa osissa. Tästä ei aiheudu sinulle mitään ylimääräisiä kustannuksia.

6. Maksaminen

Tarjoamme 4 maksutapaa:

1. Klarna Lasku

2. Klarna Tili

3. Paypal

4. Stripe

7. Takuu

Tuotteita koskee kuluttajasuojalain mukainen takuu.

8. Vaihto- ja palautusoikeus

Halpalanka.fi:ltä tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Palautettujen tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksissaan.

Asiakaspalautus on maksuton. Palauta käyttämätön tuote alkuperäispakkauksessa siihen toimipisteeseen, josta olet sen noutanut. Voit halutessasi saada palautetun tuotteen arvon vähennettynä seuraavasta toimituksestasi tai palautamme halutessasi rahat ilmoittamallesi pankkitilille. Ilmoitathan puhelinnumerosi lisäksi myös mahdollisen sähköpostiosoitteesi yhteydenoton helpottamiseksi.

9. Tietosuoja ja rekisteriseloste

Halpalanka.fi on vastuussa henkilötiedoista, jotka sinä asiakkaana luovutat meille. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti ja haluamme olla luottamuksesi arvoinen. Tilauksen tai asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä luovutat meille henkilötietoja kuten nimi, osoite ja puhelinnumero jne.